Martxoaren
13an ikastolako ikasle gehienek parte hartu dute Elikadura burujabetzari
buruzko ekintza ezberdinetan HH tik hasita
DBHra arte.
Ziklo bakoitzak bere mailara egokituta landu ditu elikagaien
jatorria, sasoikoak diren produktuak, ekologikoak direnak eta zer edo nola kontsumitzen dugun.
DBHko 4. mailako ikasleek aurkezpen bat prestatu dute elikadura burujabetasunari buruzko oinarrizko kontzeptuak azaltzeko, ikasturte honetan gai honen inguruan FISC-eko programa bat burutzen ari baitira. Horrela eurek landu dutena ikasle txikiagoei azaldu diete.
DBHko 4. mailako ikasleek aurkezpen bat prestatu dute elikadura burujabetasunari buruzko oinarrizko kontzeptuak azaltzeko, ikasturte honetan gai honen inguruan FISC-eko programa bat burutzen ari baitira. Horrela eurek landu dutena ikasle txikiagoei azaldu diete.
Iruzkinak